ANJA MYSTERY'S OPEN PARANORMAALBOEK
Copyright 2005 Stealth Design Belgium. All Rights Reserved.
Kristallen en edelstenen
       
       

Zoals je kon lezen op de pagina verklaring aura-kleuren, stonden daar verschillende kristallen ,als hulpmiddel vernoemt.

Op de volgende paginaís kun je lezen waarvoor deze kristallen gebruikt kunnen worden en hun krachten.De kracht van de kristallen ligt in het energieveld dat ze omringt.
Ook kristallen hebben een aura, die heel sterk is. Iedere kristal heeft een ander soort energieveld(aura), waardoor ze allemaal anders reageren met hun omgeving.
Door de kracht van hun energieveld(aura) hebben ze een positieve invloed op andere energievelden(aura's), zoals die van een mens. Dit maakt kristallen tot een goed hulpmiddel bij genezing , zuivering en herstelling van de aura die behandeld wordt.

Dit onderwerp bestaat uit meerdere paginas
Agaat

Kalmerend, troost, sterkt het hart, tegen pijn en doofheid.
Grillige agaat doorbreekt rechtlijnigheid. Regelmatig gelijnde agaat maakt rustig.

Amethist

Geeft kalmte en innerlijke rust, de beste steen tegen spanningshoofdpijn en maagpijn. Bevordert de bloedsomloop, ontspant de nekspieren en de schouderbladen, sterkt de lever en de ogen, en is een uitstekende meditatiesteen.

Aquamarijn

Tegen voorhoofdsholteontsteking, tranende ogen en allerlei soorten allergiŽen. Goed voor de slijmvliezen, voor kaak, kiezen en mond. Helpt bij problemen met de schildklier.

Aventurijn

Bevordert de groei zowel lichamelijk als geestelijk, geeft rust en zelfbeheersing, tegen alle huidaandoeningen, eczeem en jeuk.

Barnsteen

Helpt bij angst, fobie, depressie, zware vermoeidheid, hysterie, astma, infecties en reuma. Geneest en beschermt de luchtwegen. Goed voor de oren. Stilt de tandpijn bij baby's.

Ga verder naar pagina 2
Bergkristal

Overwint angst, stelpt bloedingen en diarree, tegen rugpijn, menstruatiestoornis, depressie, overgangsklachten, reinigend na ziekte, geeft nieuwe energie, helpt bij wagen- en zeeziekte, bevordert een goede evenwichtige balans, concentratie en helder denken.

Carneool

Goed tegen krampen, bij koorts, infectie, suikerziekte, zenuwpijn, bloedvergiftiging, te lage bloeddruk, koppigheid, verdrijft nachtmerries en bevordert fijne dromen.

Chalsedoon

Beschermt tegen beroerten, vergiftigingen, helpt wonden sneller genezen (zowel lichamelijke als geestelijke), troost, maakt rustig bij overspanning, tegen winterhanden en voeten.

Chrysolla

Bevordert vriendelijkheid en tolerantie, is goed tegen rugpijn, krampen, depressies, menstruatieproblemen en andere vrouwenkwalen, brengt emoties in evenwicht.

Citrien

Maakt vrolijk en is goed tegen vermoeidheid van de geest, versterkt zelfvertrouwen en is vitaliserend voor lichaam en geest, helpt bij geestelijke inspanningen.

Fluoriet

Verheffing van de geest.
Paars: Devotie en spiritualiteit.
Blauw: Geestelijke rust.
Wit: Zuiverheid.
Goudgeel: Wijsheid en inzicht.
Groen: neutraal.

Granaat

Helpt bij ritmestoringen van het hart, geeft wilskracht en positiviteit, tegen besmettingen en ontstekingen.Groene calsiet

Helpt om oude vastzittende patronen los te laten, harmoniseert wisselende stemmingen, goed om beslissingen te nemen in gevoelszaken, stimuleert vernieuwing.

Heliotroop

Troost bij tegenslagen, goed tegen aambeien, tandvleesbloeding, maagklachten, blaasontsteking, neusbloeding en darmkrampen, sterkt de blaas en bevordert onbaatzuchtigheid.
Hematiet

Helpt bij bloedarmoede en lichamelijke zwakte, tegen vermoeidheid, geeft moed en kracht, bevordert een rustige slaap en stelpt bloedingen, werkt ontkrampend bij kuitkramp.


Jade

Sterkt de nieren, de blaas, de ogen, is goed tegen reuma, maagklachten en ontstekingen, bevordert de spijsvertering, beschermende steen tijdens de zwangerschap. Steen van wijsheid en rechtvaardigheid.


Ga verder naar pagina 2
Copyright 2005 Stealth Design Belgium. All Rights Reserved.
TOP
TOP
TOP
TOP
TOP
TOP
TOP
TOP
TOP
TOP
TOP
TOP
TOP
TOP
TOP
TOP
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AGAAT

AMETIST

AQUAMARIJN

AVENTURIJN

BARNSTEEN

BERGKRISTAL

CARNEOOL

CHALSEDOON
CHRYSOLLA

CITRIEN

FLUORIET

GRANAAT

GROENE CALSIET

HELIOTROOP

HEMATIET

JADE