ANJA MYSTERY'S OPEN PARANORMAALBOEK
Copyright 2005 Stealth Design Belgium. All Rights Reserved.
Copyright 2005 Stealth Design Belgium. All Rights Reserved.
Aleister Crowley
Aleister Crowley was zonder twijfel de bekendste en meest omstreden magiër van de twintigste eeuw. Hij noemde zichzelf Het Grote Beest 666 en Meester Therion en genoot van de afschuw en verwarring die hij teweegbracht door de associatie met de duivel.
Aleister Crowley was een man met vele gezichten. Hij zag zichzelf als 'wereldleraar' en stelde zichzelf daarbij op één lijn met Jezus en Mohammed. Hij was gekomen om de wereld te redden, op welke manier of in welke gedaante dan ook. Hij maakte de taboes van de samenleving om hem heen belachelijk. Magie was zijn boodschap.
Behalve een groot magiër was hij onder andere een bijzondere dichter en getalenteeerd schrijver, satiricus, schaakmeester en bergbeklimmer. Hij was voortdurend op zoek naar de ideale vrouw als partner voor zijn rites en voor een groot deel van zijn leven was hij verslaafd aan drugs. Vóór alles was hij vrijdenker en levenskunstenaar.
Over deze zeer controversiële figuur liepen de meningen
Ruud Vermeer
Aleister Crowley
De levensloop van een der grootste magiërs die ooit leefde
ISBN: 90 6378 602 6
De Grote Arcana
Kleine Arcana Bekers
sterk uiteen. De één verafschuwde hem, de ander vond hem grappig en joviaal. Wat er ook van hem gedacht werd en wordt, één ding is zeker: het was een fascinerende persoonlijkheid die de basis heeft gelegd voor de moderne magie, zoals deze tegenwoordig door velen gepraktiseerd en ervaren wordt.
Deze biografie van Aleister Crowley door Ruud Vermeer is het eerste Nederlandstalige werk dat in woord en beeld een levendig verhaal vertelt over deze verbazingwekkende persoonlijkheid die zichzelf als doel stelde 'de mensheid op een hoger plan te brengen'.
De Kleine Arcana
Kleine Arcana Schijven
Kleine Arcana Staven
Kleine Arcana Zwaarden
Tarot Index
Wat is tarot ?
Aleister Crowley Tarot
Rider Waite Tarot
Lenorman Tarot
Shakespeare Tarot
Verschillende legingen van de kaarten
De speelkaarten door de eeuwen heen
Uitleg van Rider Waite Tarot
Indien u hier niets ziet is het mogelijk dat Flashplayer niet is geinstalleerd op uw computer.
Klik hier om deze speler te instaleren.
Flashplayer